Vakantiehuis A kan per week gehuurd worden voor €375.
Tussen 1 november en 1 mei kan het gehuurd worden voor €500 per maand, exclusief energie- en waterverbruik.

Het is prachtig gelegen in de Veluwezoom op de Wageningse Eng. Midden tussen de bossen en heide van de Veluwe en het rivierenlandschap van de Betuwe. Wageningen is een stad met veel culturele activiteiten, mooie natuur en musea en ook in de directe omgeving is veel te zien, te doen en te beleven.

Het huisje ligt op een rustige plek van recreatiepark de Wielerbaan met faciliteiten, zoals verse broodjes, wifi, wasserette, een overdekt zwembad en activiteiten voor kinderen.

Het huisje wordt normaal gesproken niet verhuurd, dus u heeft het comfort van een privé vakantiewoning, rijk voorzien van alle gemakken, modern sanitair, een goed bed en met smaak ingericht. Ook de tuin met in augustus veel bloeiende planten is een juweel om in te verblijven. De ligging op de camping staat garant voor rust en privacy.

De auto kan bij het huisje geparkeerd worden en eventueel kunt u van ons 1 of 2 goede fietsen huren (hybride, met 21 versnellingen). Liever geen huisdieren, tenzij in overleg en niet op de bank. In het huisje wordt nooit gerookt. Het huisje heeft één slaapkamer en is het meest geschikt voor 2 personen. Eventueel kan een logerende gast op de bank slapen en voor kinderen kan een tentje worden opgezet op het gazon.

Otto Munters en Marion Fischer
Tel. 06  248 14 024     email: omunters@xs4all.nl

Kosten:
eindschoonmaak        50      eventueel zelf doen
lakenpakket                 30      of meenemen (thee- en handdoeken, beddengoed)
fietshuur                       30      voor 2 fietsen
wifipas 21 dagen        25      van het park, geen datalimiet