23 mei 2014
door Otto
Geen reacties

Reageren op nieuwsberichten

Des te méér mensen actief meedoen des te leuker wordt het.
Iedereen kan reageren op de berichten hieronder. Dat gaat heel makkelijk:

Klik op “(Geen) reacties” in de linkerkolom onder de auteursnaam en begin gewoon te schrijven in het tekstvak onder “Geef een reactie”
Klik daarna op “reactie plaatsen”.
Klik op “Kies bestand” als je een afbeelding wilt toevoegen.

Als je zelf een bericht wil schrijven moet je je eerst even inloggen.

Heb je ideeën of leuke tips voor de camping of voor het Wielerblog? Laat het ons weten! info@wielerblog.info
Het is niet de bedoeling dat het Wielerblog een spreekbuis wordt voor klachten. Als je klachten hebt kun je je beter rechtstreeks tot de beheerder van de camping wenden.

9 juni 2014
door Otto
Geen reacties

Bootcamp op zondagmorgen 10.00 uur

Elke zondagmorgen kun je meedoen aan gevarieerde fitness oefeningen in de wielerbaan, achter het zwembad  om 10.00 uur onder leiding van Fedor Tieleman. Iedereen kan meedoen, het maakt niet hoe je conditie is, of je jong of oud, dik of dun bent. Iedereen is welkom!
Het duurt een uur en kost €5 per keer. Heerlijk om fit de week in te gaan!

9 juni 2014
door Otto
Geen reacties

Tuinplanten

Op zoek naar planten voor de tuin? Vlakbij ons is een kweker die een groot assortiment (bloeiende) planten aanbied tegen lage prijzen. Elke plant, groot of klein kost  €0,80 en er is bijzonder veel keuze in deze tijd van het jaar. Je krijgt er nog goede voorlichting bij ook.  Warner Veldink is hovenier in hart en nieren en de kwekerij is zijn hobby die hij naast zijn eigenlijke werk doet. De kwekerij is te vinden aan een klein weggetje zonder naam tussen de Oude Diedenweg en de Grindweg, ter hoogte van de Oude Tol. Vanaf de camping ga je linksaf de Zoomweg op. Dan de eerste weg links (Buisstteeg) naar beneden en op het kruispunt bij de begraafplaats ga je rechtsaf de Oude Diedenweg op. Het weggetje zonder naam is de tweede weg naar links. Daar vind je de kwekerij halverwege aan de rechterkant. De openingstijden zijn beperkt. Tel. nr. 06 – 473 63 005
foto 3-1 foto 4     foto 1-1

31 maart 2014
door Otto
Geen reacties

Openingsbijeenkomst 29 maart 2014

De hele camping was uitgenodigd voor de opening van het seizoen afgelopen zaterdag. De nieuwe eigenaar van de camping zou zich die avond komen voorstellen. Maar helaas, hij was er niet. Hij was ziek. Zijn compagnon was er wel maar heeft niets gezegd. Jammer, want veel recreanten waren gekomen om iets te vernemen over de plannen van de nieuwe eigenaar en met hem kennis te maken.

Op mijn eerdere verzoeken aan de nieuwe eigenaar om hem een interview af te nemen voor het Wielerblog heeft hij nog niet gereageerd. Zo verkeren we dus nog in het ongewisse over de toekomst van de camping.

8 september 2013
door Otto
Geen reacties

Tai-chi, Qigong

Ook dit seizoen: Tai-chi, Qigong op de zaterdagmorgen in de Wielerbaan

Hoi mederecreanten van de Wielerbaan, Vandaag een week geleden spraken we Raoel, die ons uitnodigde voor een proefles Tai-chi, Qigong op de zaterdagmorgen in de Wielerbaan. Heino en ik zijn daar heengegaan en met nog zes mensen hebben we een heerlijk uur in de buitenlucht zachte, langzame bewegingen gemaakt met het rustig ruisen van de bomen en de doorkomende zon op de achtergrond. En de proefles was gratis.
Voortaan op de zaterdagmorgen om 9.00 uur in de wielerbaankuil voor € 5,- per les. Wat ons betreft een aanrader!
De lessen worden verzorgd door Marianne Verbeek uit Bennekom.
Ook in seizoen 2014 vindt de Tai-chi plaats.

 

19 augustus 2013
door Otto
2 reacties

Wielerblog openbaar

Na een proefperiode waarin alleen de redactieleden gebruik konden maken van het Wielerblog,  gaan we het binnenkort openbaar maken.
Het ontwerp, door Marion gemaakt, is nu klaar. Wat vinden jullie er zo van? Hebben jullie nog aan- of opmerkingen over de inhoud?

 

21 juli 2013
door Otto
Geen reacties

Ecocampings in Duitsland

image

Hallo Allemaal

We hebben op onze reis door Duitsland een ecocamping bezocht. Veel van wat op de Wielerbaan ook mogelijk is, is hier al gerealiseerd.

Er is in Duitsland een organisatie die de
omschakeling naar ecocampings bevordert.
Ze geven dit tijdschrift uit.

Groet van Otto en Marion

Lezen: Ecocamping tijdschrift (het laden duurt even)

24 juni 2013
door Christiene
2 reacties

Lief plumeau’tje

Jong eekhoorntjejonkie 003
Dit lieve jonge eekhoorntje fotografeerde ik door mijn voorraam. Boven op het dakje van het vogelvoederhuisje.
In het mooie zonlicht…dat tere en kwetsbare draadje dat door die prachtige pluim loopt.
Ja dat kan me echt ontroeren!